Франчайз

Искате да станете част от нещо по-голямо, без да губите контрол над собствения си бизнес?

Станете брънка от мрежата на RealNet и се възползвайте от печеливш бизнес модел, запазвайки своята самостоятелност.

Когато купувате франчайз на RealNet, Вие купувате цялостна система, която да следвате. Нашата система е базирана на над 20 години опит в областта и цели повишаване на продуктивността и увеличение на продажбите във всеки отделен офис. Сдобивайки се с такава изпитана и работеща система, елиминирате използването на метода „проба-грешка", към който всеки начинаещ бизнес прибягва понякога.

Какво чакате още? Поемете контрол над бъдещето си - Забавлявайте се, научете нови неща, почувствайте сигурността от подкрепата на силни партньори и получете удовлетворение, знаейки, че помагате на своите клиенти да решат проблемите си или да намерят мечтания дом.


Изградете успешен бизнес, помагайки на другите. Броят на сделките бързо нараства и тенденцията ще продължи, тъй като икономическата криза принуждава много собственици да продават своите имоти, за да покриват натрупани задължения. Те имат нужда от експертна помощ, за да намалят загубите си и да направят бърза продажба на максимална цена, както и да намерят нов дом за семействата си. Сега e идеалното време за покупка на франчайз на RealNet, който да Ви осигури свобода, доходи и начин на живот, каквито винаги сте искали за себе си и семейството си, и то помагайки на другите.


Нямате много опит в областта? Няма задължителни изисквания, необходими, за да притежавате франчайз на RealNet, освен желание за развитие. Нашите всеобхватни обучения и подкрепа, маркетинг стратегия и инструменти, както и мрежата от стратегически съюзници, ще Ви даде възможност да не мислите за дребните подробности, а да се фокусирате върху разширяване на бизнеса и увеличаване на доходите си.


Бъдете успешни в кариерата, която обичате - Ако имате страст да успеете, желание да помагате на другите и готовност да последвате нашата доказана система, ние ще ви научим на всичко друго, което трябва да знаете. Нашите професионално произведени маркетингови материали, съвременна интернет страница и система за контрол ще ви помогнат да развиете своя бизнес бързо и успешно.


Направете следващата крачка - Не пропускайте възможността да притежавате един от най-бързо развиващите се франчайзи в България. Обадете ни се сега, за да разберете как франчайзът на RealNet, може да Ви донесе доходи, начин на живот и свобода, каквито винаги сте искали.

 

Топ оферти

175 000 €
Парцел, гр. Банкя
400 €
3-стаен, Витоша
170 000 €
Парцел, Дружба 1
700 €
3-стаен, Драгалевци
59 000 €
Пром. помещение, Зона Б-18
45 000 €
2-стаен, Люлин 6
136 000 €
3-стаен, Гоце Делчев
280 €
Магазин, Център
450 €
3-стаен, Манастирски ливади
800 €
3-стаен, Манастирски ливади
650 €
3-стаен, Драгалевци
146 540 €
2-стаен, к.к. Слънчев бряг